tiistai 8. syyskuuta 2015

Kirjablogin kuolema

Olen lukenut tähän mennessä tänä vuonna 119 kirjaa. Goodreads näyttää vähemmän, koska kaikkia kirjoja ei sen mukaan ole olemassa, enkä itse osaa lisätä niitä.
Susi lukee oli alun perinkin vähän kokeilu, että mitä pidän. Noh, ihan kivaa, mutta ei lopulta niin kivaa. Välillä en lukenut oikein paljoa, välillä luin liikaa eikä aika riittänyt yksityiskohtaiseen postailuun. Ei ihan mua varten tämä juttu. Alun perin ajattelin lopettaa vuodenvaihteessa tai yksivuotissynttäreillä, mutta jos ollaan realistisia, en tule siihen mennessä postaamaan yhtään mitään. Kirjablogeja on kivempi lukea kuin pitää itse.
Lukumaratoneille osallistuminen on ehkä ollut siisteintä, sitä ajattelin jatkaa. Todennäköisesti van Twitterissä. Celestinen heittämän haasteen ehkä vielä teen, mutta varmaan Sanokaa vain Sudeksi -blogin puolelle.
Vaikka bloggausinto on hiipunut vähän koko ajan hiljalleen ja hiljalleen joka blogissa, pääsee juttujani vielä lueskelemaan. Sanokaa vain Sudeksi on elämää ja fiiliksia ja huvittavia ajatuksia ja kaikkea pään sisällä liikkuvaa. Kirjoista ilmaisen mielipiteitäni enimmäkseen Goodreadsiin nimellä Susi. Sinne tulee parhaat jutut, pyytäkää kaveriksi, en ignooraa ketään, ellei sitten ihan hillittömän hämärä profiili ole. Go find me. Meiliosoite edelleen sanokaavainsudeksi@gmail.com, jos jotain yksityisempää asiaa tulee. Hangoutsissa saa jutella.
Kiitos lukijoille, kiitos satunnaisille kävijöille.

Tämä oli tässä.

2 kommenttia:

  1. Voi surku, blogia oli kiva lukea :(

    No mut sä tiedät, mistä mut löytää ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!